Кредити за рахунок власних коштів Держмолодьжитла

    Миколаївське регіональне управління Держмолодьжитла повідомляє громадянам, що протоколом Держмолодьжитла від 04.01.2018 року було встановлено на 2018 рік відсоткову ставку кредитування за рахунок власних коштів Держмолодьжитла на рівні 14,1% річних.

    Нагадуємо, право на отримання пільгових довготермінових кредитів молодим сім'ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) чи придбання житла за рахунок власних коштів (коштів статутного капіталу) Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» мають громадяни, які згідно із законодавством визнані такими, що потребують поліпшення житлових умов:

  - сім’я, в якій чоловік та дружина віком до 35 років включно;

  - неповна сім’я в якій мати (батько) віком до 35 років включно мають неповнолітніх дітей (дитину);

  - одинокі молоді громадяни віком до 35 років включно.

    Термін повернення кредиту - до 30 років, але не більше ніж до досягнення позичальником пенсійного віку.

    Розмір кредиту на будівництво житла визначається виходячи з норми 21 кв. метр загальної площі житла на одного члена сім’ї та додатково 10,5 кв. метрів на сім’ю.

    Обов’язковою умовою отримання кредиту є платоспроможність кандидата.

    Перевагу в отриманні кредиту мають молоді сім‘ї, в яких один із членів сім‘ї (чоловік або дружина) брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення, а також сім‘ї молодих громадян, учасників антитерористичної операції, що загинули у період проведення антитерористичної операції, а також ті кандидати в позичальники, які бажають отримати житло площі, меншої за нормативну площу житла.

    За додатковою інформацією звертатися за адресою: м. Миколаїв, вул. Робоча, 2-а, офіс 506 з понеділка по четвер з 13.00 до 16.00.