Щорічна робоча нарада. Підсумки та плани

    У офісі Держмолодьжитла відбулася робоча нарада членів правління, директорів регіональних управлінь і керівників підрозділів установи щодо підсумків 2017 року та планів на поточний рік.

    Із вступним словом виступив голова правління Фонду Сергій Комнатний. Минулого року, зазначив він, Держмолодьжитло відзначило 25 років своєї діяльності, а цього року чвертьвікові ювілеї відзначають більшість регіональних управлінь. Тож є стимул працювати ще краще.

    Керівник Держмолодьжитла стисло згадав такі успішні моменти діяльності Фонду, як відновлення програми "Доступне житло", продовження терміну дії програми молодіжного житлового кредитування, активізацію співпраці з місцевими органами влади.

    Сергій Комнатний визначив завдання на наступний рік. "2018-ий має стати роком активної роботи як з центральними, так і з місцевими органами влади", - сказав він. Робитимуться кроки для подальшого підвищення прозорості Фонду, спільно з Мінрегіоном розроблятимуться нові законодавчі ініціативи, спрямовані на спрощення умов житлових програм для людей.

                                         

    Другий день щорічної робочої наради членів правління, директорів регіональних управлінь і керівників структурних підрозділів Держмолодьжитла розпочався із виступу уповноваженої з антикорупційної діяльності установи Любові Паустовської.

    Для директорів РУ було проведено навчальний тренінг щодо електронного декларування, надана інформація про типи електронних декларацій та особливості їх заповнення. Також ішлося про нормативно-правове забезпечення електронного декларування та основні напрямки і показники роботи Національного агентства з питань запобігання корупції.