Шановні кандидати на отримання державної підтримки!

Миколаївське регіональне управління Держмолодьжитла повідомляє про те, що відповідно до помісячного розпису за програмою Доступного житла на листопад 2019 року заплановано фінансування у сумі 400 000,0 грн.

З метою ефективного та вчасного використання бюджетних коштів запрошуємо кандидата, який подав заяву на отримання державної підтримки для будівництва (придбання) доступного житла за рахунок коштів державного бюджету, заява якого зареєстрована за номером 56 до відділу кредитування та інших програм для відпрацювання питання щодо подальшої співпраці.

Всіх кандидатів, які зареєстровані по програмі Доступного житла запрошуємо на попередню консультацію для уточнення інформації по внесеним змінам до програми Доступного житла та підтвердження бажання отримання державної підтримки у поточному році.

Звертаємо увагу, що до переліку необхідних документів включено відомості з Державного реєстру фізичних осіб ― платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків, що надаються органами доходів і зборів.

Звертатися до Миколаївського регіонального управління Держмолодьжитла за адресою вул. Робоча 2-а, офіс 506.