Ефір на радіо UA:МИКОЛАЇВ

Сьогодні відбувся прямий ефір програми РадіоДень на радіо UA:МИКОЛАЇВ, участь в якому прийняв директор Миколаївського регіонального управління Держмолодьжитла Василь Федорончук.

Мова йшла про державні та регіональні житлові програми, виконавцем яких є регіональне управління. В. Федорончук розповів про умови діючих житлових програм, про порядок реєстрації за програмами у регіональному управлінні. Звернув увагу на зручність електронної реєстрації громадян. Загалом, не зважаючи на карантинні обмеження, житлові програми користуються великим попитом громадян м. Миколаєва та Миколаївської області. Реєстрація громадян здійснюється постійно.

На реалізацію молодіжного пільгового кредитування у 2021 році передбачено виділення 19200,0 тис грн. з міського бюджету та 5015,0 тис. грн. з обласного бюджету. Минулого року за житловими програмами, що реалізовує регіональне управління, забезпечено 41 сім’ю різних категорій громадян, серед яких багатодітні, учасники АТО/ООС, внутрішньо переміщені особи, працівники бюджетної сфери та ін.