ОСББ отримали компенсацію на енергозберігаючі заходи

На початку грудня поточного року в рамках реалізації Обласної програми часткового відшкодування кредитів на реалізацію енергозберігаючих заходів у житловому фонді на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 11.03.2016 № 3 (зі змінами) в Миколаївській ОДА відбулася нарада з головами ОСББ Миколаєва, які беруть участь в програмі «теплі кредити». Виплати компенсації здійснюються через Миколаївське регіональне управління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжного житлового будівництва».

Відповідно до програми, з бюджету Миколаївської області було передбачено 300 000,0 гривень на заходи з енергомодернізації, які було використано в серпні поточного року.

З міського бюджету були передані до обласного 2,2 млн грн. для компенсації кредитів ОСББ на проведення термосанації будинків. Після надходження коштів на рахунки Держказначейства, Миколаївським регіональним управлінням Держмолодьжитла проведена термінова робота щодо перерахування коштів часткового відшкодування кредитів на реалізацію енергозберігаючих заходів об'єднанням співвласників багатоквартирних будинків відповідно до наданих банками реєстрів та зазначені кошти перераховані вчасно та в повному обсязі.