Перший кредит 2020!

Миколаївським регіональним управлінням Держмолодьжитла розпочато кредитування молоді за рахунок статутного капіталу Держмолодьжитла. У лютому надано перший кредит у цьому році. Кредит на придбання квартири на загальну суму 655 542,0 грн отримала молода сім’я учасника АТО.

Довідка. Кредит за рахунок власних коштів Держмолодьжитла надається терміном повернення до 20 років. Відсоткова ставка за кредитом визначається у розмірі облікової ставки Національного Банку України на дату прийняття рішення. При цьому відсотки за користування кредитом не нараховуються військовослужбовцям — з початку і до закінчення особливого періоду, резервістам та військовозобов’язаним — з моменту призову під час мобілізації і до закінчення особливого періоду, на час проходження військової служби. (З 31.01.2020 облікова ставка була знижена до 11%)

Право на отримання кредитів за рахунок статутного капіталу мають молоді громадяни віком до 35 років включно, що є платоспроможними, потребують поліпшення житлових умов або не мають у власності житла більше ніж 13,65 кв.м.

Зареєструватися на участь у кредитуванні можливо як в режимі он-лайн так і особисто, завітавши до Миколаївського регіонального управління за адресою: м. Миколаїв, вул. Робоча 2-а, офіс 506.

Детальні умови участі в програмі пільгового кредитування за рахунок статутного капіталу Держмолодьжитла за посиланням КРЕДИТ З СТАТУТНОГО КАПІТАЛУ.