Продовжується розробка Стратегії розвитку Миколаївської області

У Миколаєві під головуванням заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олександра Кушніра відбулося чергове засідання Керівного комітету та Робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Миколаївської області на період до 2027 року. У зустрічі прийняв участь директор Миколаївського регіонального управління Держмолодьжитла Василь Федорончук, якого включено до складу Робочої групи. Окрім органів влади до розробки стратегії долучились представники бізнесу, науковців та громадськості.

 

На зустрічі були презентовані результати ретельного аналізу соціально-економічного розвитку за 5 років. Сформовано фактори SWOT-аналізу та запропоновано визначити їх вплив на подальший розвиток.

Обговорено три сценарії розвитку, за якими область буде розвиватися наступні 7 років (інерційний - «справи йдуть, як зазвичай», оптимістичний – активне впровадження реформ, інновацій, структурних змін, а також реалістичний - повільні процеси впровадження реформ і трансформацій + не готовність населення до різких змін).

https://news.pn/ru/politics/224801