Пропозиції Уряду щодо шляхів забезпечення житлом учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб

Сьогодні, 12 лютого, під головуванням заступника голови ОДА Олександра Трайтлі відбулося засідання робочої групи з питань забезпечення житлом учасників АТО/ООС та внутрішньо переміщених осіб. У засіданні взяв участь директор Миколаївського регіонального управління Держмолодьжитла Василь Федорончук, який є членом робочої групи з опрацювання пропозицій з забезпечення житлом учасників АТО/ООС та внутрішньо переміщених осіб на умовах державно-приватного партнерства.

Впродовж двох тижнів фахівці органів місцевого самоврядування спільно з представниками будівельної галузі займалися підготовкою якісних пропозицій до запропонованої Урядом Концепції забезпечення житлом учасників АТО/ООС та внутрішньо переміщених осіб. Сьогодні ж усі напрацьовані алгоритми дій були винесені на подальший розгляд членів робочої групи.

За підсумками обговорень робочою групою з питань забезпечення житлом учасників АТО/ООС та внутрішньо переміщених осіб було сформовано деталізований перелік всіх наданих пропозицій, який найближчим часом буде направлено на розгляд керівництва держави.  

 http://www.mk.gov.ua/ua/news/?id=74934