Рада регіонального розвитку Миколаївської області

Сьогодні, 04 березня, у Миколаєві відбулося засідання Ради регіонального розвитку Миколаївської області, у якому взяв участь Президент України Петро Порошенко та Міністр інфраструктури Володимир Омелян. Під час заходу керівники області та міста презентували проекти, що увійшли до Перспективного плану розвитку на 2019-2021 роки.

  

У заході взяв участь керівник Миколаївського регіонального управління Держмолодьжитла Василь Федорончук.

На засіданні Ради регіонального розвитку було представлено відео-матеріал про досягнення Миколаївщини, після чого з Перспективним планом розвитку виступив Голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко.

  

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич представив учасникам засідання плани на 2019-2021 роки.

Нагадуємо, що до Плану перспективного розвитку м. Миколаєва на 2019-2021 роки за поданням Миколаївського регіонального управління з метою створення умов для реалізації конституційного права кожного громадянина України на житло; підвищення рівня забезпечення громадян, які потребують поліпшення житлових умов відповідно до законодавства, житлом; підтримки, соціальної адаптації та реінтеграції громадян України, які відносяться до учасників АТО, їх сімей та внутрішньо переміщених осіб; створення сприятливих умов для розвитку молодіжного житлового будівництва включено 3 проекти, а саме будівництво житлових будинків у Центральному, Заводському та Корабельному районах міста Миколаєва протягом 2019-2021 років.  

Більше за посиланням: 

https://www.youtube.com/watch?v=E1wM-wzbzSY&feature=youtu.be (2:42:10)