Рішенням сесії внесено зміни до обласної програми

  

Сьогодні, 25 вересня, відбулося чергове засідання тридцять восьмої сесії Миколаївської обласної ради сьомого скликання. Одним з питань порядку денного було розглянуто зміни до Комплексної соціально – економічної програми забезпечення громадян житлом у Миколаївській області на 2018-2022 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 21.12.2017 № 23. Депутати одноголосно погодили внесення змін до Програми шляхом викладення її в новій редакції.

Зміни були розроблені Миколаївським регіональним управлінням Держмолодьжитла в частині порядку надання державної підтримки для будівництва (придбання) житла у відповідності до постанови КМУ від 10.10.2018 № 819 та у зв’язку з відсутністю об'єктів житлового будівництва майже у всіх районах області запропоновано надання безповоротної фінансової допомоги для придбання житла на вторинному ринку.

Миколаївське регіональне управління висловлює велику подяку голові обласної ради Вікторії Москаленко та депутатському корпусу за розуміння та підтримку внесення змін до Програми, що дасть можливість забезпечувати житлом такі категорії громадян, як учасники АТО/ООС та внутрішньо переміщені особи, що зареєстровані у містах та районах Миколаївської області.