Робоча зустріч голови правління Держмолодьжитла та Миколаївського міського голови

Сьогодні, напередодні святкування Дня міста Миколаєва, відбулася робоча зустріч голови правління Держмолодьжитла Сергія Комнатного та Миколаївського міського голови Олександра Сєнкевича за участю заступника міського голови Юрія Андрієнка, директорів Миколаївського та Херсонського регіональних управлінь Василя Федорончука та Юрія Волковича

    

 

В ході зустрічі Сергій Комнатний подякував керівництву міста та депутатському корпусу Миколаївської міської ради за розуміння та підтримку в реалізації місцевих програм забезпечення молоді житлом, а також учасників АТО/ООС та внутрішньо-переміщених осіб.

Під час зустрічі обговорили питання щодо перспектив розвитку житлових програм в місті Миколаєві. Міський голова запевнив, що і в подальшому зазначені програми будуть підтримуватися, адже даний механізм кредитування дає можливість стримувати міграцію молоді за кордон та сприяє соціально-економічному розвитку міста та регіону в цілому.

Сергій Комнатний наголосив, що м. Миколаїв за останні роки займає друге місце в Україні по виділенню коштів з місцевого бюджету, та перше місце по фінансуванню програми забезпечення молоді житлом. За останні чотири роки місто профінансувало майже 62 млн. грн., введено в експлуатацію два житлових будинки на 232 квартири.

Всього за роки діяльності Миколаївського регіонального управління забезпечено житлом 1129 родин.

Голова правління Сергій Комнатний вручив нагороди Держмолодьжитла за особистий внесок в розвиток молодіжного житлового будівництва міському голові Олександру Сєнкевичу та заступнику міського голови Юрію Андрієнку.

Детальніше: 

Держмолодьжитло

Миколаївська міська рада