Схвалено черговий перелік одержувачів державної підтримки за рахунок коштів державного бюджету!

Миколаївське регіональне управління Держмолодьжитла повідомляє про отримання Протоколу № 2 від 30.11.2018 р. засідання Комісії з розгляду пропозицій щодо формування переліку осіб, що претендують на отримання державної підтримки для будівництва (придбання) доступного житла, та переліку осіб, що у поточному році отримають державну підтримку для будівництва (придбання) доступного житла, яким схвалено Перелік одержувачів державної підтримки для будівництва (придбання) доступного житла Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» станом на 28 листопада 2018 року у кількості 52 сім’ї та одиноких громадян.

До схваленого переліку включено 2 кандидати на отримання державної підтримки через Миколаївське регіональне управління на загальну суму 728 484,0 грн . Це учасник АТО та сім’я внутрішньо переміщених осіб.

Нагадаємо, на минулому тижні 4 сім’ї внутрішньо переміщених осіб Миколаївщини вже отримали державну підтримку на будівництво житла за рахунок коштів державного бюджету на загальну суму 1 511 309,0 грн. На залишок коштів планується надання державної підтримки ще одній сім’ї.