Світла пам'ять колезі

Директор та колектив Миколаївського регіонального управління Держмолодьжитла приносить свої щирі співчуття рідним та близьким з приводу передчасної смерті внаслідок важкої хвороби економіста регіонального управління Мельник Юлії Сергіївни.

Несподівана смерть — втрата для рідних і близьких, для колег і друзів. На жаль, словами важко загоїти на серці страшну рану від втрати, важко знайти слова втіхи, проте світлі спогади про Юлію Сергіївну, яка чесно і гідно прожила своє таке коротке життя, завжди будуть сильнішими за смерть.

Юлія пропрацювала у відділі кредитування та інших програм 9 років. За роки роботи Юлія неодноразово була відзначена почесними грамотами Миколаївського міського голови та голови правління Держмолодьжитла за багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм. Вона була людиною глибокого інтелекту, відповідальною, енергійною, гарним другом та порадником для колег.

Людина живе доти, поки її пам’ятають. Світлий спомин про Юлію завжди житиме в наших серцях, серцях рідних, усіх, хто її знав, любив і поважав. У нашій пам’яті вона назавжди залишиться доброю, чуйною, уважною, позитивною, скромною, доброзичливою, веселою, професіоналом своєї справи.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлої.

Вічна світла пам’ять нашій колезі.