ВАЖЛИВО!!!

Сьогодні, 10 вересня 2020 року, з 9 години 00 хв. відновлено прийом заяв про намір отримати пільговий кредит на придбання житла від громадян - учасників проведення антитерористичної операції та/або операції Об’єднаних сил, внутрішньо переміщених осіб (Постанова КМУ від 27.11.2019 № 980).

Заяви, що надійшли до Миколаївського регіонального управління Держмолодьжитла до 9.00 реєструватися НЕ БУДУТЬ.

НАГАДУЄМО, що Миколаївське регіональне управління Держмолодьжитла працює з громадянами виключно за попереднім записом та за умови дотримання протиепідемічних заходів.

Попередній запис відбувається за телефонами 56-38-45, 56-39-41 або через електронну адресу регіонального управління mk.14@molod-kredit.gov.ua. Прийом громадян проводиться лише за умови дотримання протиепідемічних заходів.

Переконливо просимо громадян не наражати на небезпеку себе та працівників регіонального управління і надати перевагу дистанційній реєстрації через подання заяви-анкети засобами поштового або електронного зв’язку в будь-який зручний час.

Також, у зв’язку з великим навантаженням на сервіс подачі документів для реєстрації на отримання пільгового кредиту внутрішньо переміщеними особами, учасниками проведення АТО/ООС на придбання житла, можливі тимчасові труднощі з доступом до сайту Держмолодьжитла та сайтів регіональних управлінь. У зв’язку із зазначеним, у разі недоступності сайту, просимо надсилати документи на електронну пошту регіонального управління mk.14@molod-kredit.gov.ua.  

 

ПОДАТИ ЗАЯВУ