ВАЖЛИВО!!! ЗМІНА РАХУНКІВ!

Шановні громадяни – клієнти Держмолодьжитла!

Миколаївське регіональне управління Держмолодьжитла повідомляє про запровадження міжнародного номера банківського рахунку за стандартом IBAN, який складається з 29 літерно-цифрових символів відповідно до постанови Правління Національного банку України від 28.12.2018 № 162.

Починаючи з січня 2020 року всі розрахунки здійснюються виключно з використанням стандарту IBAN.

У зв’язку з вищенаведеним, запрошуємо всіх громадян, що взяли участь у державних житлових програмах та уклали відповідні договори з Миколаївським регіональним управлінням Держмолодьжитла для підписання додаткових договорів про зміну рахунку за адресою м. Миколаїв, вул. Робоча 2-а, офіс 507, попередньо повідомивши про дату прибуття за телефоном 56-38-45.

Також громадянам, у яких відкрито поточні рахунки у відділеннях банків за розпорядженням Миколаївського РУ Держмолодьжитла, необхідно звернутися до відділень банків для внесення відповідних змін та надання інформації про нові рахунки до Миколаївського РУ.

ВАЖЛИВО!!! ТЕРМІНОВО!

Громадянам, що отримали кредити у комерційних банках та уклали з Миколаївським регіональним управлінням Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» Договори про надання часткової компенсації процентів відповідно до Постанови КМУ № 343 від 25.04.2012р. та Договори про надання часткової компенсації відсоткової ставки кредитів комерційних банків відповідно до Постанови КМУ № 853 від 04.06.2003р. необхідно ТЕРМІНОВО звернутися до Миколаївського регіонального управління Держмолодьжитла для підписання додаткових договорів про зміну рахунку за адресою м. Миколаїв, вул. Робоча 2-а, офіс 507 з метою вчасного перерахування часткової компенсації на рахунки громадян.

Миколаївське регіональне управління Держмолодьжитла попереджає про неможливість здійснення перерахування часткової компенсації кредитів комерційних банків Головним управлінням державної казначейської служби України на рахунки громадян без укладених додаткових договорів про зміну рахунку.