ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ РОЗВИТКУ ЖИТЛОВОГО БУДІВНИЦТВА У МИКОЛАЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

Сьогодні, 22 жовтня, відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань розвитку житлового будівництва у Миколаївській області під головуванням заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації О. Трайтлі, за участю заступника міського голови м. Миколаєва Ю. Андрієнка, голови постійної комісії обласної ради з питань житлово-комунального господарства, регулювання комунальної власності, приватизації та капітального будівництва Г. Ташлика, в.о. начальника управління містобудування та архітектури Миколаївської ОДА С. Григор’євої, директора Миколаївського регіонального управління Держмолодьжитла В. Федорончука, голів районних державних адміністрацій та об’єднаних територіальних громад Миколаївської області, голів міст обласного значення, керівників структурних підрозділів Миколаївської ОДА. Засідання відбулося в онлайн режимі.

Розпочав засідання Координаційної ради заступник голови Миколаївської ОДА О.Трайтлі, який зазначив, що для надання державної підтримки у 2020 році заплановано виділення 2 500 000,0 грн. з обласного бюджету.

З доповіддю виступив директор Миколаївського регіонального управління Держмолодьжитла В. Федорончук, який доповів про те, що рішенням обласної ради № 2 від 25.09.2020 р. внесені зміни до Комплексної соціально-економічної програми забезпечення громадян житлом у Миколаївській області на 2018-2022 роки від 21.12.2017 № 23, а саме в частині надання державної підтримки або безповоротної фінансової допомоги.

Члени Координаційної ради та запрошені учасники розглянули та затвердили переліки кандидатів, зокрема, учасників АТО, ВПО та інших громадян, які зареєстровані в Миколаївському регіональному управлінні Держмолодьжитла в загальній кількості 274 сім’ї, 50 з яких з Миколаївської області.

У зв’язку з очікуванням фінансування програми в частині надання державної підтримки або безповоротної фінансової допомоги у поточному році, звертаємось до кандидатів на отримання державної підтримки, що зареєстровані у Миколаївській області та перебувають у черзі в Миколаївському регіональному управлінні Держмолодьжитла, та пропонуємо підтвердити своє право та бажання отримати державну підтримку на будівництво (придбання) житла або безповоротну фінансову допомогу для придбання житла на вторинному ринку.

За більш детальною інформацією звертатися до відділу кредитування та інших програм Миколаївського регіонального управління за телефоном (0512) 56 38 45 або на електронну пошту mk.14@molod-kredit.gov.ua.

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ, що під час дії карантину, встановленого Урядом України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 прийом громадян спеціалістами на місцях здійснюється виключно за попереднім записом та з дотриманням протиепідемічних заходів.