Відбулося засідання Координаційної ради з питань розвитку житлового будівництва у Миколаївській області

Сьогодні, 11 вересня, відбулося засідання Координаційної ради з питань розвитку житлового будівництва у Миколаївській області під головуванням заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації В. Гайдаржи, за участю заступника міського голови м. Миколаєва Ю. Андрієнка, директора Миколаївського регіонального управління Держмолодьжитла В. Федорончука, голів районних державних адміністрацій Миколаївської області, голів міст обласного значення, голів ОТГ, керівників структурних підрозділів Миколаївської ОДА та голів постійних комісій облради.

З доповіддю виступив директор Миколаївського регіонального управління Держмолодьжитла В. Федорончук, який доповів про стан реалізації Комплексної соціально-економічної програми забезпечення громадян житлом у Миколаївській області на 2018-2022 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 21.12.2017 № 23 у 2018 та 2019 роках.

На засіданні було зазначено про передбачення у бюджеті Миколаївської області на 2019 р. коштів на пільгове довготермінове кредитування молоді у розмірі 3 815 000 грн.

Члени Координаційної ради розглянули переліки молодих сімей та одиноких молодих громадян, які зареєстровані в Миколаївському регіональному управлінні Держмолодьжитла у загальній кількості 106.

Більш детально за посиланням http://www.mk.gov.ua/ua/news/?id=70940

Перше фінансування очікується вже у вересні поточного року, у зв’язку з чим звертаємось до кандидатів з Миколаївської області, які зареєстровані у Миколаївському регіональному управлінні Держмолодьжитла, підтвердити своє право та бажання отримати пільговий довготерміновий кредит на придбання житла. Додатково зазначаємо, що кредити будуть надаватися з урахуванням затверджених Координаційною радою переліків кандидатів.

За більш детальною інформацією звертатися безпосередньо до відділу кредитування та інших програм Миколаївського регіонального управління за адресою : м. Миколаїв, вул.. Робоча 2-а, офіс 506 або телефоном (0512) 56 38 45.