Відбулося засідання Координаційної ради з питань розвитку житлового будівництва в місті Миколаєві

 

Сьогодні, 07 серпня 2020 року відбулося засідання Координаційної ради з питань розвитку житлового будівництва в місті Миколаєві під головуванням заступника міського голови – голови Координаційної ради Ю. Андрієнка, за участю директора Миколаївського регіонального управління Держмолодьжитла В. Федорончука, членів Координаційної ради – керівників адміністрацій районів м. Миколаєва та структурних підрозділів Миколаївської міської ради.

Розпочав засідання Андрієнко Ю. Г., який доповів, що незважаючи на непрості часи та впровадження карантинних заходів, міська влада вишукує можливість фінансування місцевої Програми забезпечення молоді житлом, розуміючи важливість та актуальність даної програми, що частково вирішує питання уповільнення міграціїмолодих кадрів за кордон.

Фінансування в І півріччі 2020 року відбувалось в межах планових показників, на 2020 рік передбачено 23 950 000,0 грн.  З початку року надано 9 кредитів на суму  10 743 155,0 грн.

Координаційною радою були затверджені переліки кандидатів відповідно до Порядку, затвердженого рішенням Миколаївської міської ради від 21.12.2017 року № 32/7, що дає можливість для подальшого надання пільгових кредитів.

Директор Миколаївського регіонального управління Держмолодьжитла Федорончук В. М. в своїй доповіді висловив слова подяки керівництву м. Миколаєва та депутатському корпусу Миколаївської міської ради за розуміння та сприяння у виділенні коштів у поточному році для надання пільгових довготермінових кредитів незважаючи на нелегкі часи з впровадженням карантинних заходів.