Забезпечення громадян житлом

 Однією з найактуальніших проблем сьогодення є забезпечення громадян житлом. У поточному році Миколаївським регіональним управлінням Держмолодьжитла вже укладено 24 кредитних договори за різними житловими програмами.

За рахунок бюджету м. Миколаєва надано 16 кредитів для будівництва житла на загальну суму 21 592 868,0 грн., громадянами придбані 2-х та 3-х-кімнатні квартири у об’єкті житлового будівництва «Нове будівництво. Забудова мікрорайону «Північний» Центрального району м. Миколаєва. Багатоповерховий житловий будинок, корпус 27б - ІІ черга».

За рахунок коштів бюджету Миколаївської області надано 7 кредитів для придбання житла у м. Первомайську та м. Вознесенську на загальну суму 2 619 388,0 грн. 1 сім’я придбала житловий будинок, а інші обрали квартири.

За рахунок коштів статутного капіталу Держмолодьжитла надано 1 кредит на загальну суму 791 102,0 грн.

Власниками помешкань стали молоді сім’ї, серед яких багатодітні родини, родини учасників АТО/ООС, військовослужбовців, працівників закладів освіти та охорони здоров’я, бюджетної сфери та інші.

Колектив Миколаївського регіонального управління Держмолодьжитла щиро радіє та вітає новоселів з придбанням омріяного житла.