Засідання Координаційної ради з питань розвитку житлового будівництва у Миколаївській області

Сьогодні, 18 червня 2021 року, відбулося онлайн-засідання Координаційної ради з питань розвитку житлового будівництва в Миколаївській області під головуванням заступника голови облдержадміністрації – голови Координаційної ради І. Кузьміна, за участю директора департаменту містобудування, архітектури, капітального будівництва та супроводження проєктів розвитку Миколаївської ОДА С. Григор’євої, директора В. Федорончука та заступника директора В. Гайдаржи Миколаївського регіонального управління Держмолодьжитла , членів Координаційної ради – депутатів обласної ради, голів міських, районних та сільських ОТГ, а також районних рад.

Розпочав засідання Ігор Кузьмін, який доповів про стан реалізації обласної програми у 2020 році.

Директор Миколаївського регіонального управління Держмолодьжитла Василь Федорончук відзвітував про реалізацію державних та регіональних житлових програм у 2020-2021 роках. Зазначено про те, що у липні-серпні очікується фінансування у сумі 4 000 000,0 грн.

На виконання Комплексної соціально-економічної програми забезпечення громадян житлом у Миколаївській області на 2018-2022 роки Координаційною радою були затверджені переліки кандидатів, що дасть можливість розпочати надання пільгових кредитів молодим сім’ям Миколаївщини у поточному році за рахунок коштів обласного бюджету.