ЗАПРОШУЄМО КАНДИДАТА НА ОТРИМАННЯ КРЕДИТУ ДЛЯ МОЛОДІ

Відділення Держмолодьжитла «Миколаївське регіональне управління» повідомляє про наявність коштів для опрацювання черги кандидатів з метою надання кредитів для молоді на березень 2024 року в обсязі 1 800 000,0 грн.

Шановний кандидат, який має намір отримати кредит для молоді з відсотковою ставкою в розмірі 7% річних та подав заяву-анкету, а саме:

№ реєстрації              Дата реєстрації             ПІБ

82                                14.07.2023                Мошкова А.Д.

Звертаємо вашу увагу на те, що житло або майнові права на житло, що будується, повинні бути розташовані на території України. При цьому об’єкт кредитування не повинен бути розміщений (розташований) на території, що входить до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією, який затверджується Наказом Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 06 грудня 2022 року №1364. У зв'язку з цим кандидат може подати заяву про заміну регіону до відділення Держмолодьжитла "Миколаївське регіональне управління" та протягом не більше ніж 30 календарних днів ОСОБИСТО подати заяву про надання кредиту та комплект необхідних документів до відділення Держмолодьжитла в межах регіону, де має намір придбати житло або майнові права.

Крім того повідомляємо, якщо Ви не маєте намір отримати кредит, Вам необхідно звернутися із відповідною заявою до відділення Держмолодьжитла «Миколаївського регіонального управління».

Важливо!!! Під час подання заяви громадяни повинні пред’явити паспорт та інші документи, копії яких додаються до заяви про надання довгострокового пільгового кредиту для будівництва (реконструкції) та придбання житла.

УМОВИ КРЕДИТУВАННЯ

За більш детальною інформацією звертатися по телефону 0665484161 Тетяна Олександрівна