Засідання Ради розвитку громад та територій Миколаївської області

   

Сьогодні, 27 лютого, у великій залі засідань Миколаївської обласної ради під головуванням голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олександра Стадніка та за участі заступників голови облдержадміністрації, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, голів міських та районних рад Миколаївської області, відбулося засідання Ради розвитку громад та територій Миколаївської області. У засіданні взяв участь директор Миколаївського регіонального управління Держмолодьжитла Василь Федорончук.

Одним із питань порядку денного було розглянуто реалізацію в області програм щодо забезпечення доступним житлом учасників бойових дій та внутрішньо переміщених осіб. Зазначено про діючі міські та обласні житлові програми, виконавцем яких є Миколаївське регіональне управління Держмолодьжитла та які успішно реалізовуються.

Протягом 2018-2019 років 23 сім’ї внутрішньо переміщених осіб та 13 сімей учасників АТО поліпшили свої житлові умови через Миколаївське регіональне управління відповідно до умов державних та місцевих житлових програм.

За результатами засідання надані відповідні доручення щодо подальшого вжиття заходів та виконання завдань з реалізації житлових програм з метою забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб та учасників АТО.